USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖZEL İDARE’DE BİR GÜNDE İKİ EMEKLİLİK

ÖZEL İDARE’DE BİR GÜNDE İKİ EMEKLİLİK
15-07-2021 10:29
Google News

 

Tokat İl Özel İdaresi Tarımsal Müdürlüğü Şubesi çalışan ve emekli olmuş tüm personelleri yeni bir emeklilik töreni için bir araya geldi. Bu kez Maden Mühendisi Esra DOĞANÖZ ve Sami YILMAZ’ın emekliliği nedeniyle toplanıldı.

Tokat İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü Mustafa COŞKUN, emeklilik töreninde yaptığı konuşma ile buluşmanın önemini dile getirdi. Müdür Coşkun’un duygu yüklü konuşması şöyle oldu:

“Değerli arkadaşlar bu akşam burada Esra hanımın iş hayatındaki yapmış olduğu değişiklik kararı sebebiyle ve son dakika emeklilik kararıyla bizleri de şaşırtan Sami beye tertip etmiş olduğumuz yemek vesilesiyle bir araya geldik. Tabi ben buna veda yemeği demiyorum çünkü veda etmiyoruz yine her iki arkadaşımızla bağımızı koparmadan inşallah her zaman görüşeceğiz. Hepiniz hoş geldiniz. Katılımda bulunan tüm mesai arkadaşlarıma şahsım ve bu iki değerli arkadaşım adına teşekkür ederim. Baki kalan bu kubbede hoş bir sedaymış. Önemli olan bulunduğunuztamda hoş bir seda bırakabilmek. Her nerde karşılaşırsak karşılaşalım dostlarımızla yine yüz akıyla görüşebilmek. Tabi aramızda çok değerli bir hakimimiz de var, ona da atıfta bulunarak, “mahkeme kadıya mülk değildir” sözü hepimiz için hayatımızda bir ölçü olmalıdır. Yaşadığımız mekanlar, çalışmatamımız elbette ki bize mülk değil amaada edindiğimiz dostluklar, geriye dönüp baktığımızda zihnimizde canlanan anılar, sevinçlerimiz, gözyaşlarımız hepsi bizim için birer kazanım oluyor. Bu anlamda bu iki mesai arkadaşımızın da gerek kendilerine sakladıkları gerekse bize adeta miras olarak bıraktıkları güzel anılar onları hep güzel anmamıza vesile olacaktır.

Ben Esra Hanım için son güne kadar acaba kararından vazgeçer mi diye bir bencillik içerisinde bekledim. Bencillikti çünkü iş ahlakı yüksek, titizlikle verilen görevleri yerine getiren, iyi kalpli, yardımsever bir takım arkadaşıyla yolda yürümek her idarecinin tercihi olacaktır. Lakin diğer taraftan da kendisi için en doğru kararı vermiş olması da kendisi ve ailesi açısından düşündüğümüzde bizi mutlu eden tarafı.

Tabi Sami Bey de sanki bugün göreve yeni başlamışçasına heyecanlı, titiz, iş ahlakı son derece yüksek, aslında hepimize örnek olacak bir çalışma anlayışıyla bu günlere kadar geldi. Her veda bir başlangıçtır aslında. Ben her iki arkadaşıma da bu yeni başlangıcında ailesi ve sevdikleriyle beraber öncelikle sağlıklı günler diliyorum. Tabi buraya onlarca güzel temenni sığdırılabilir, ben sadece şöyle diyeceğim, kalbinizin temizliğinin karşılığını hayat size versin yeter. Biz iki arkadaşımızdan da hiç incinmedik, çok çok özel ve güzel günlerimiz oldu. Ben iki arkadaşımdan da herkes adına helallik istiyorum, bizden yana bir hakkımız varsa helal olsun. Hepinize sağlıklı günler diler, katılımlarınız için teşekkür ederim.”

Esra DOĞANÖZ de Müdür Mustafa Coşkun’un konuşmasının ardından duygularını dile döktü ve şunları söyledi:

“Herkese çok teşekkür ediyorum, geldiğiniz için ayaklarınıza sağlık. Güzel anılar biriktirdik, çok güzel günler geçirdik çoğunlukla, hakkınızı helal edin, benden yana da helal olsun. İnşallah bundan sonraki hayatımızda hepimiz sağlıklı mutlu istediğimiz gibi bir yaşam süreriz. Beypazarı’nda Ankara’da bir kapınız var, her zaman kapımız açık sizlere. Zaten veda olarak görmüyoruz, her zaman yine birlikte olacağız, birbirimizi arayıp görüşeceğiz. İş hayatında güzel günler geçirdik, her zaman uyumlu çalıştık ben bu yönden de çok memnunum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Sami YILMAZ da konuşmasında şunları söyledi:

“Arkadaşlar katılımız için ben de hepinize çok teşekkür ediyorum, ben de kurumdaki çalışma hayatımın son 6 yılımda bu şubede çalıştım. Çok farklı bir şube, arkadaşlıktamı, sıcaklıktamı, çalışma barışı, insanların birbirine saygısı gayet güzeldi, ben çok teşekkür ediyorum, şahsınızda tüm arkadaşlarıma, sizlere de başarılar diliyorum.”

Konuşmalar ve temennilerin ardından, çiçek, plaket ve hediye takdimi yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45